betalkort-  Sikre leverancer og tryg e-handel  -

Produkter i varekurven

I alt
0 DKK
Bestil vareprøver

Bestil vareprøver

Vi anbefaler, at du bestiller materialeprøver af de produkter, du ønsker. Vi sender dem gratis med posten inden for et par dage. Prøver kan bestilles let direkte i vores webshop.

Der er forbehold for afvigelser i farvegengivelsen af tekniske årsager; farvegengivelsen afhænger af dine skærmindstillinger og kan derfor variere fra den faktiske farve. Vi tilbyder vores kunder gratis stofprøver, så du kan se den rigtige farvenuance, lystransmission og kvalitet. Reklamationer på grund af at nuance ikke passer med, hvad du ser på skærmen, er ikke accepteret, da du har alle muligheder for at se nuance i virkeligheden forud for bestilling.

Hvordan bestiller jeg materialeprøver?

Hver produktafdeling har en farveoversigt, der er opdelt i forskellige kategorier afhængigt af hvilket produkt, du er inde på. Før musen hen over de stoffer / materialer, du ønsker, og klik på "Vælg vareprøve". Du kan gemme flere ad gangen. Når du er færdig, skal du klikke på "Bestil" knappen øverst på siden. Udfyld dine adresseoplysninger, og gerne din e-mail-adresse.

Mail-adresse vil ikke blive brugt til reklame, men kun for at bekræfte, at dine prøver er på vej, eller til at besvare eventuelle spørgsmål, du måske har i forbindelse med din ordre af materialeprøver!

Stoffer

Vore tekstiler er lavet af enten bomuld eller polyester. Læs mere om materialet under hvert produkt. Husk, at bomuld kan krympe en smule af ​​fugt og varme, fordi det er et naturmateriale.

Alle tekstiler er af høj kvalitet, og fremstillet med største omhu for miljøet. Vi bruger de velkendte stofleverandører som Almedahls, Descotex, Miranda, Junkers & Müller og Lienesh. Alle stoffer er designet til solafskærmningsanlæg, og lever op til vore kunders høje standarder for farveægthed og lysægthed. 

Materialer

Vores bambuspersienner er fremstillet af det velkendte materiale bambus. Bambus er en dyrket plante, der er høstet efter 4 til 6 år. Genvækst sker automatisk, fordi bambus er en græsplante.

Denne hurtigtvoksende græsart dyrkes på store plantager, og høstes under kontrollerede forhold. Ved at anvende dyrket bambus fremfor eksotiske træsorter, undgår man at true den meget trængte tropiske regnskov. Bambus er et naturmateriale, så vi anbefaler ikke, at persiennen er udsat for direkte vejrlig.

Alle vores aluminiumspersienner er lavet af aluminium (ikke plast, hvilket gør dem mere holdbare). Materialet er til solafskærmningsanlæg, og lever op til vore kunders høje standarder for farveægthed og lysægthed.

prove2_500x440

prover_500x440