betalkort-  Sikre leverancer og tryg e-handel  -

Produkter i varekurven

I alt
0 DKK
Om Rollodin

Om Rollodin

Rollodin AB er en privatejet virksomhed, som har opereret inden for solbeskyttelsesbranchen i flere årtier. Rullegardiner er vor kærnekompetence, hvor vi udvikler og tilpasser vore egne komponenter. Vi har stor erfaring med rullegardiner, lamelgardiner og andre solafskærmningsprodukter.

www.rollodin.dk henvender sig direkte til forbrugere på det danske marked. Vore produkter sælges ikke gennem danske mellemhandlere. Du køber direkte fra producenten, hvilket kan ses på vore konkurrencedygtige priser. Vores koncept er et bredt sortiment af standardstørrelser, der kan tilpasses efter behov til en billig pris.

Vi har drevet vores danske webshop siden december 2009. Vi hilser såvel privatpersoner som virksomheder velkomne!

 

se-500x306

Vores svenske online shop www.rollodin.se blev lanceret i marts 2004, og vi var en af ​​de første solafskærmningsproducenter, der solgte disse produkter direkte online. Vi har en loyal kundebase, der bliver stadig større hvert år. Det er vi meget glade for.

 

ch-500x304

Sammen med en større opdatering af vores eksisterende webshops lancerede vi i 2013 vores første online shop i Schweiz. Se www.rollodin.ch.

pl-500x302

Egen produktion i Polen er en vigtig del af virksomheden, og vi har også salg på det polske marked. Vores komponenter til vores lamelgardiner og plisségardiner laves i Polen. www.rollodin.pl

 

com-500x302

Industrikunder og producenter inden for solafskærmningsbranchen henvises til www.rollodin.com, som er vort E-katalog for komponenter. Denne hjemmeside har været aktiv siden 2004. Ring venligst til os eller kontakt os på mail, så vi kan hjælpe dig med at registrere en konto.

Hos Rollodin AB vil vi gøre alt for, at vore kunder skal blive tilfredse. Vi hører gerne fra dig med ris og ros.

personal_500x300

Venlig hilsen Personalet hos Rollodin

Øverste række: Göran Sjölin, Claes Jung, Lena Gunnarsson, Martin Jonsson, Jacob Jung
Nederste række: Katarina Jung, Christer Svensson Fröijdh, Mattias Schüchtle, Li Fröijdh