betalkort-  Sikre leverancer og tryg e-handel  -

Produkter i varekurven

I alt
0 DKK
Stofoversigt

Lamelgardiner

Den perfekte solafskærmning for både hjem og kontor. Passer perfekt til store glaspartier, som for eksempel i udestuer. Du kan vælge at købe en komplet pakke, hvor alt indgår, eller at købe skinner og stoflameller hver for sig. Det giver dig mulighed for at kombinere forskellige stoffer på én skinne for et personligt og effektfuldt udtryk.

Vores sortiment består af 45 stk forskellige standardstørrelser. Det starter ved en bredde på 50 cm og fortsætter med 8 centimeters forøgelse op til 402 cm. Disse standardbredder dækker normalt alle behov. Hvis ingen af standardbredderne passer, så tilbyder vi servicen 'Måltilpasning bredde' for kun 68 DKK.

Du kan bestille dit lamelgardin i tre højder; 250 cm, 300 cm og 350 cm, som du derefter nemt tilpasser til præcis den højde, du ønsker.

Mørklægningsstoffer - Passer godt i soveværelser og børneværelser, hvor du ønsker at minimere naturligt lys.
Solbeskyttende stoffer - Disse stoffer beskytter mod indkig og solens blegende stråler. Bestemt af nyancen slipper de mere eller mindre lys ind i rummet.
Transparente stoffer - Stof du kan se igennem. De beskytter mod direkte sollys, men ikke fuldstændigt mod indkig. For dem, der ønsker masser af lys i rummet og at bevare udsigten.

Bestil gratis stofprøve for at se nuance, lystransmission og kvalitet, inden du bestiller. Dette anbefales, da farvegengivelsen afhænger af PC-skærmens indstillinger, og derfor ikke altid stemmer overens med den faktiske farve!

 

loading