betalkort-  Sikre leverancer og tryg e-handel  -

Produkter i varekurven

I alt
0 DKK
Stofoversigt

Plisségardiner

Plisségardin; moderne og smart solbeskyttelse. Plisségardinet er hurtigt ved at blive et rigtig populært solafskærmningsprodukt. Det er fleksibelt, stilfuldt og energieffektivt. Honeycomb-stofferne virker isolerende, og hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Honeycomb-stofferne har ikke nogen synlige huller til snoren, der er skjult mellem de to stoffer. Derfor passer et plisségardin med honeycomb-stof fremragende til de rum, der kræver total mørklægning.

Vælg mellem mørklægning, solbeskyttende eller transparent stof. Vores standardplissé er 20 mm brede/dybe, og honeycomb er 25 mm. En stor fordel ved dette produkt er, at stoffet går hele vejen ud til bredden, dvs. den samlede bredde og stofbredde er den samme. Ingen lyssprækker.
Vi har et bredt sortiment af standardstørrelser, der kan måltilpasses i både højde og bredde, afhængigt af hvordan du agter at montere dem. Vi anbefaler, at du bestiller gratis stofprøver inden bestilling, så du kan se nuance og lystransmission.

VI ER I ØJEBLIKKET I GANG MED ET NYT SORTIMENT, DERFOR ER STØRRELSERNE LIMITED FOR EN BESTEMT TID. VI LANCERE SNART EN SORTIMENT MED BØRN SIKKER KÆDE!​!

Vores plisséer fås i to forskellige modeller:

Snorlåse: Plisségardinet har en solid liste foroven, og trækkes nemt op og ned med en snor på venstre side (Standardudførelse).

Håndtag: Kan trækkes oppefra og ned, og nedefra og op med håndtag for optimal fleksibilitet. Maks bredde 120 cm.

loading